FlowSleeping NAJAARS ACTIE 2E MATRAS 50%

LET OP !  NAJAARS ACTIE FLOWSLEEPING :  BIJ AANKOOP VAN EEN TWEEPERSOONS SLAAPSYSTEEM KRIJGT U DE 2e MATRAS VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS. DE ACTIE PERIODE IS VAN 1 OKTOBER T/M 31 DECEMBER 2018.

FlowSleeping is producent van individueel instelbare slaapsystemen en matrassen van natuurlijke materialen. De Flowform bodems hebben vrij bewegende latten in de lattenbodem. Overal waar u ligt krijgt uw lichaam dezelfde steun; naar links, rechts en in het midden van het bed.

Ontlasten en herstel van de tussenwervelschijven. Tijdens de slaap is ontlasting en herstel van de wervelkolom van groot belang en draagt bij aan een goede nachtrust. De bedcombinatie “Flowform” van FlowSleeping heeft een bodem die zich voegt zoals u gevormd bent en de 100% natuurzuivere latex matras geeft extra comfort.

Anders dan Andere: Het merendeel van de reguliere slaapsystemen berust op het principe dat het systeem zich aanpast aan het lichaamsgewicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lattenbodems of matrassen met verschillende zones. Of de bekende traagschuim-matrassen, waarbij je door je lichaamswarmte als het ware in het matras “gegoten” wordt, wat veel energie vergt van je lichaam. In dit opzicht zijn de slaapsystemen van FlowSleeping echt anders dan andere, ze berusten namelijk op een communicerend principe waarbij de lichaamsvorm optimaal gevolgd en ondersteund wordt.

De techniek: Wanneer er druk ontstaat op de bedbodem door bijvoorbeeld een uitstekende heup of schouder, wordt deze druk horizontaal weggeleid naar bijvoorbeeld de taille of het hoofd, doordat de banden van de bedbodem spannen en ontspannen, al naar gelang de lichaamsvorm. Wanneer van houding wordt veranderd, wordt de druk weer op een andere manier weggenomen en stelt het systeem zich opnieuw in. U merkt daar niets van, dat gaat geluidloos en automatisch. Bekijk hier een filmpje over het systeem.

De Flowsystemen zorgen dat u tijdens het slapen:

 Op een natuurlijke manier wordt ondersteund;

 ongemerkt van houding kunt veranderen ongeacht of u beweeglijk bent of niet;

 en zo optimaal tot rust kunt komen.

FlowSleeping