Gratis voetenbank bij Varier

Als u in de maanden april tot en met juli een Varier Peel of Varier Kokon koopt, dan krijgt u daar de voetenbank gratis bij. De actie geldt op alle Varier stoffen en leder.

 

Varer Kokon met voetenbank Kokon CLubKokon
Een fauteuil van compact formaat met een maximaal comfort. De Kokon kan 360° draaien en volgt uw natuurlijke bewegingen. De Kokon geeft een goede ondersteuning in de rug én kan in een volledige rustpositie worden gekanteld. Heeft u de ideale hoek gevonden? Dan kunt u deze positie vastzetten. 

Kokon in stof VANAF  € 2.499,-


Varier Peel met voetenbank Varier Peel met voetenbankPeel / Peel Il
De Peel van de Noorse ontwerper Olav Eldoy is in korte tijd uitgegroeid tot een klassieker. Het unieke ontwerp -geïnspireerd op een sinaasappelschil- geeft een goede ondersteuning in de onderrug. De gebogen vorm geeft een gevoel geborgenheid. De flexibele fauteuil volgt moeiteloos de bewegingen van uw lichaam en kan 360 graden roteren. De neksteun is standaard voorzien van een kanteling. Peel in stof VANAF  € 2.399,-

Benieuwd in welke stoffen en kleuren uw favoriete fauteuil leverbaar is? Klik hier voor de stofopties.

Sinds 1979 biedt Varier een gevarieerd assortiment balansstoelen kenmerkend door superieure kwaliteit en unieke compromisloze ervaringen. Varier is/was (in de volksmond) beter bekend als Stokke. In 2006 heeft de naam Varier zijn intrede gedaan, een modern Scandinavisch merk geïnspireerd door beweging.