FINALE LAATSTE VERKOOPDAG ZATERDAG 1 JUNI

ALBERT LENTINK SCANDINAVISCH WOONDESIGN SLUIT HAAR DEUREN!

LAATSTE VERKOOPDAG ZATERDAG 1 JUNI !

FINALE LEEGVERKOOP VAN DE GEHELE SHOWROOM EN NU NOG MEER KORTING OP ALLE AFGEPRIJSDE ARTIKELEN! ALLES GAAT WEG EN OP=OP!

LET OP !  AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN :

GESLOTEN :    MAANDAG – DINSDAG – WOENSDAG  

GEOPEND :   LAATSTE VERKOOPDAG ZATERDAG 1 JUNI !  

DONDERDAG EN VRIJDAG  :   09.30 – 12.30  en  13.30 – 17.30 

ZATERDAG : 10.00 – 17.00                                 

De collectie scandinavische design meubelen, woontextiel, accessoires en bedden bestaat uit tijdloze en nieuwe designklassiekers. Ontwerpen van wereldberoemde architecten en designers met o.a. Hans J. Wegner, Bruno Mathsson, Yngne Ekström, Poul Henningsen, Peter Opsvik, Fanny Aronsen en Nanna Ditzel.

Door de korte dagen in de winter en het beperkte daglicht, maken de Scandinaviërs hun interieurs altijd zo ruim en licht mogelijk. Bijzonder is het speciale talent van de Scandinaviërs, voor het creëren van prettige en leefbare ruimtes.

Het Scandinavische streven naar natuurlijke eenvoud, vakmanschap en functionaliteit zie je terug in elk individueel meubelstuk. Typerend voor het Scandinavische wonen zijn de natuurlijke materialen, lichte kleuren, duurzaam en tijdloos design met een strakke vormgeving en duidelijke belijning.

Laat u inspireren door de mooie Scandinavische interieurs op deze site en bezoek de winkel in Dieren om zelf te ervaren wat Scandinavisch wonen met je doet.

Meer dan 95 JAAR PASSIE voor eigentijds interieur!  U bent van harte welkom.

Woonkamer EXTRA KORTING LAATSTE MODELLEN
TIPS VOOR HET INTERIEUR! ‘Neem de tijd bij het zoeken naar een bepaald meubel. Bedenk wat bij jou past en waar je je goed bij voelt.
Eetkamer EXTRA KORTING LAATSTE MODELLEN
In de eetkamer of woonkeuken staat de eethoek centraal om de mooie momenten van de dag te beleven zoals gezellig samen eten en natafelen of
Slaapkamer
LAATSTE SILVANA KUSSENS NU NOG VERKRIJGBAAR 
Accessoires
Accessoires uit Scandinavië – Bepaalde items geven gewoon nét dat beetje extra luxe aan een interieur. Glaswerk is zoiets, net als spiegels, mooie schalen en