Varier eetkamerstoelen

 

Beweging en variatie –  dát zijn de thema’s van Varier balansstoelen. Het is goed voor uw lichaam als uw stoel met u mee beweegt. Met de Varier eetkamerstoelen zijn eindeloos veel mogelijkheden. De Varier eetkamerstoelen zijn gemakkelijk te combineren met bestaande interieurs.

Actulum

Het leven bestaat uit een afwisseling van rust en beweging, ontspanning en werk. Het ene moment zit u achter uw bureau, het andere aan de eetkamertafel. Soms bent u in de keuken en soms in de woonkamer. De Actulum is  speciaal ontworpen om met u mee “te reizen”, om overal van optimaal zitcomfort te kunnen genieten.

 

 

varier eetkamerstoelenvarier eetkamerstoelenDATE

De date combineert een strak en helder design met hoge kwaliteit en superieur zitcomfort. Het onderstel verkrijgbaar in zwart, chroom/ mat chroom,  eiken gezeept of eiken gelakt.

 

 

varier eetkamerstoelenEIGHT

De Varier Eight heeft een uitstekend design en zitcomfort. Met hoge rug en anatomische gevormde zitting ondersteund deze barkruk u in elke zitpositie. De Eight heeft een verborgen kantelmechaniek die 8 graden naar voren en naar achter kan kantelen, zodat u heerlijk ontspannen kan zitten.

De Eight is in hoogte verstelbaar en ideaal voor aan een sta-tafel of (ontbijt)bar, dankzij de voetensteun en kantel mechaniek zit u altijd goed.

 

Naar boven

varier eetkamerstoelenvarier eetkamerstoelenINVITE

Invite combineert een strak en helder design met hoge kwaliteit en superieur zitcomfort. Het onderstel verkrijgbaar in chroom, mat chroom, eiken gezeept of eiken gelakt.

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier de Variér balans collectie.
Bekijk hier de Variér fauteuil collectie.