Varier eetkamerstoelen actie: 3 = 4

VARIER EETKAMERSTOELEN ACTIE:  3 = 4

LET OP:  Bij aankoop van 3 EETKAMERSTOELEN VAN VARIER ontvangt u de 4e eetkamerstoel gratis. DE ACTIE LOOPT TOT EN MET EIND DECEMBER!

Beweging en variatie – dát zijn de thema’s van de Varier balansstoelen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. De basisvisie van Varier komt voort uit het feit dat zitten een tegennatuurlijke houding is. Ons lichaam is gemaakt om te bewegen en niet om al te lang stil te zitten. Beweging is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Een mens is ook voortdurend bezig met het controleren van zijn positie, zodanig dat hij in balans is. De beste positie is steeds de volgende.

De Varier balansstoelen zijn gemakkelijk te combineren met bestaande interieurs. Zonder dat u concessies hoeft te doen op zitcomfort en smaakvol design.

De Varier collectie is op te delen in 4 categorieën.

 

  1. Sit-stand (zitten/staan) Zie hiervoor onze balanscollectie
  2. Kneel (knielen) Zie hiervoor onze balanscollectie
  3. Tilt (kantelen)
  4. Recline (rusten/achteroverleunen) Zie hiervoor onze Varier fauteuil collectie

Varier Actulum Varier ActulumACTULUM

Het leven bestaat uit een afwisseling van rust en beweging, ontspanning en werk. Het ene moment zit u achter uw bureau, het andere aan de eetkamertafel. Soms bent u in de keuken en soms in de woonkamer. De Actulum is  speciaal ontworpen om met u mee “te reizen”, om overal van optimaal zitcomfort te kunnen genieten.

Actulum VANAF  € 649,-

 

 


Varier DateVarier DateDATE

De date combineert een strak en helder design met hoge kwaliteit en superieur zitcomfort. Het onderstel verkrijgbaar in zwart, chroom/ mat chroom,  eiken gezeept of eiken gelakt.

Date VANAF  € 799,-

Terug naar boven

 

Varier Invite Varier InviteINVITE

Invite combineert een strak en helder design met hoge kwaliteit en superieur zitcomfort. Het onderstel verkrijgbaar in chroom, mat chroom, eiken gezeept of eiken gelakt.

Invite VANAF  € 799,-

 

Terug naar boven

Benieuwd in welke stoffen en kleuren uw favoriete fauteuil leverbaar is? Klik hier voor de stofopties.

Sinds 1979 biedt Varier een gevarieerd assortiment balansstoelen kenmerkend door superieure kwaliteit en unieke compromisloze ervaringen. Varier is/was (in de volksmond) beter bekend als Stokke. In 2006 heeft de naam Varier zijn intrede gedaan, een modern Scandinavisch merk geïnspireerd door beweging.

Bezoek onze showroom in Dieren om de balansstoelen van Varier te bekijken en uit te proberen.