Silvana Support hoofdkussen

NOG EEN AANTAL SILVANA SUPPORT KUSSENS IN DE SHOWROOM

Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen.

Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Dus of u nu klein, groot, lang, een rug- of juist een zijslaper bent, er is voor iedereen een Silvana Support neksteunkussen.

Elk kussen is voorzien van een ritssluiting, hierdoor is de vulling naar eigen wens te doseren. De buitenkant bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en door de speciale behandeling met Aegis® is het kussen bacterie-, schimmel, en huisstofmijt werend.

Silvana_Support_neksteunkussen_GrenatSilvana Support Grenat (Extra zacht – rode bies)
Dit is het zachtste en dunste kussen uit het Silvana Support collectie. Het Grenat kussen is uitermate geschikt voor mensen die kleiner dan een gemiddeld postuur zijn en op een uiterst zacht matras (of waterbed) slaapt. Ook buikslapers hebben hier een fijn kussen aan. Echter wordt deze slaaphouding niet aangeraden, vanwege de spanning op de nekwervels.

Bekijk hier het instructie filmpje van Silvana Support Grenat

 

 

Silvana_Support_neksteunkussen_Saphir_schuinSilvana Support Saphir (Zacht – oranje bies)
Dit is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Dit kussen is zeer geschikt voor mensen die op een zacht matras slapen en niet al te groot van postuur zijn.

Bekijk hier het instructie filmpje van Silvana Support Saphir

 

 

 

Silvana_Support_neksteunkussen_Emerald_schuinSilvana Support Emerald (Beetje zacht – paarse bies)
Dit kussen heeft een normale zachtheid. Slaap je op een normaal matras, heeft u een gemiddeld postuur en wilt u een niet al te stevig kussen? Dan is Emerald de beste keuze.

Bekijk hier het instructie filmpje van Silvana Support Emerald

 

 

 

Silvana_Support_neksteunkussen_Fluorine_schuinSilvana Fluorine (Beetje Stevig – blauwe bies)
Silvana Fluorine is net iets steviger dan de Emerald. Ideaal voor mensen die een normaal matras hebben, maar iets groter dan gemiddeld van postuur zijn.

Bekijk hier het instructie filmpje van Silvana Support Fluorine

 

 

 

 

Silvana_Support_neksteunkussen_Cristal_schuinSilvana Support Cristal (Stevig – gele bies)
Slaapt u op een vrij stevig matras en is uw postuur gemiddeld of groter dan gemiddeld, dan geeft deze stevige variant u het beste steun.

Bekijk hier het instructie filmpje van Silvana Support Cristal

 

 

 

 

Silvana_Support_neksteunkussen_LarimarSilvana Support Larimar (Extra stevig – groene bies)
Larimar is de stevigste en dikste variant uit de collectie. Slaapt u op een stevig matras en is u postuur groter dan gemiddeld? Dan bezorgt de Silvana Larimar u de beste nachtrust.

 

Bekijk hier het instructie filmpje van Silvana Suport Larimar