Vroomshoop slaapkamers

Vroomshoop slaapkamers zijn stijlvolle tijdloze ledikanten met bijbehorende meubelen zoals nachtkastjes, spiegels, ladekastjes en garderobekasten voor alle leeftijden. Bekijk de slaapkamers online en kom naar onze winkel voor nog meer slaapkamers van andere Topmerken.

Boston

VroomshoopEen persoons-bed in breedte maten: 90 en 120 cm.

Bijmeubelen: nachtkastje, spiegel, ladekast en garderobekast.
Verkrijgbaar in diverse (decor)kleuren.

 

 

 

 

Miami

Vroomshoop Vroomshoop

 

 

 

 

 

Een persoons-bed in breedte maten: 90, 100 en 120 cm
Twee persoons-bed in breedte maten: 140, 160 en 180 cm

Naast dat Miami in een- of twee persoons-ledikant leverbaar is, kunt u ook kiezen voor een uitrijdbaar ledikant. Dit is zeer gemakkelijk bij het schoonmaken en verschonen van het beddengoed. Extra zijkanten zijn te bij te bestellen, zodat er twee losse ledikanten van gemaakt kan worden. Uitgevoerd op comfort hoogte.

Bijmeubelen: nachtkastjes, ladekast en garderobekast.
Verkrijgbaar in diverse (decor)kleuren.

Zorgbed Quré

Zorgbed Qure Motreal                                     Zorgbed Qure Boston

Vroomshoop Vroomshoop

 

 

 

 

 

Zorgbed Quré is leverbaar in de uitvoering Boston, Montreal en Miami. En in de maten 90 x 200 cm of 90 x 220 cm. De bedden zijn geschikt tot een gewicht van 200 kg.

De zorgbedden bestaan uit een hoog/laag bed met verstelbare bodem met uitvalbeveiliging. Deze functionele zorgbedden worden uitgevoerd in mooie hout- of lakkleuren, waardoor uw slaapkamer sfeervol blijft maar toch het gemak van zorgtoepassingen.

De bodem is verstelbaar van extra laag 24 cm tot 80 cm hoog.

Optioneel: papagaai
Bijmeubelen: nachtkastje met uitschuiftablet, tafel, ladekast of garderobekast

Care

VroomshoopNachtkast met uitschuiftablet is voorzien van wielen met rem, lade is aan twee zijden te openen. Ideale hoogte (86 cm) voor naast een zorgbed.