It’s about RoMi

It’s about RoMi is ontstaan op een zoldertje, maar is inmiddels gevestigd aan de oudste gracht in Amsterdam. Geïnspireerd door de stad en het stadsleven is de collectie citylights tot leven gekomen. Als contrast met het urban life heeft het label Good&Mojo zich volledig laten inspireren door de natuur. De hoogste bergen, lange rivieren, prachtige gebieden, nationale parken staan centraal in deze collectie.

Good&Mojo staat volledig in het teken van duurzaamheid. Dit is duidelijk terug te zien in de keuze van de materialen zoals bamboe en linnen. Daarnaast steunt u bij aankoop van elke lamp de stichting WakaWaka foundation. De WakaWaka foundation is een Nederlands non-profit organisatie die solarlampen aan de derde wereld verstrekt. Meer informatie, klik hier.

It's about RoMi - Cambridge tafellampIt's about RoMi - Cambridge tafellampCambridge
Een moderne interpretatie van het klassieke bureaulampje. De combinatie van hout en metaal is volledig van deze tijd. Voorzien van een geïntegreerd pennenbakje
Tafellamp Cambridge € 129,-

 

 It's about RoMi - Fuji tafellamp It's about RoMi - Fuji tafellampFuji
Dit lampje is vernoemt naar het heilige gebergte Fuji in Japan. Het tijdloze vierkanten bamboe onderstel word gecombineerd met een linnen kap.

Tafellamp Fuji € 119,-

 

 

 

 

It's about RoMi - Everest tafellamp It's about RoMi - Everest tafellampEverest
Mount Everest, het grootste gebergte van de wereld heeft centraal gestaan bij dit ontwerp. Het vierbenige onderstel symboliseert de vorm en de hoogte van het gebergte.

Tafellamp Everest € 139,-