Louis Poulsen design lampen

De Louis Poulsen design lampen zijn echte Deense moderne klassiekers. Top ontwerpers zoals Arne Jacobsen, Verner Panton en Poul Henningsen hebben prachtige ontwerpen gemaakt voor Louis Poulsen en daarom zijn deze lampen uniek door vormgeving en uitmuntende kwaliteit. Een aantal ontwerpen laten we op deze site zien. In onze scandinavische winkel kunt u ze zelf bewonderen.

 

AJ tafel- en vloerlamp

Deze strak ontworpen Deense lamp van Arne Jacobsen is oorspronkelijk ontworpen voor het SAS Royal hotel in Kopenhagen in 1960, maar past in elk hedendaags interieur. Naast de standaard uitvoeringen in zwart, wit en grafietgrijs zijn ze nu ook verkrijgbaar in blauw/groen, petrol, zand, rood en geel/groen.

Louis Poulsen design lampenLouis Poulsen design lampenLouis Poulsen design lampen

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven

Panthella tafel- en vloerlamp Verner Panton

Deze bekende lamp van Louis Poulsen is een van de populairste ontwerpen van Verner Panton uit 1971. Het halfronde scherm en trompetvormige voet biedt algemene en diffuse verlichting, wat een zacht en aangenaam licht verspreid.

Louis Poulsen design lampen

Louis Poulsen design lampen

 

 

 

 

 

 

Nieuw zijn de Panthella mini tafellampen in 2 neutrale kleuren en 10 vrolijke sprekende kleuren.

lp_phantella_mini_tafel

 

 

Terug naar boven
PH lampen serie

De PH-lampen van ontwerper Poul Henningsen is een flexibel concept dankzij diverse maten, oppervlakken en armatuur typen. De schermen hebben allemaal dezelfde verhouding tot elkaar.

Het armatuur geeft een diffuse verlichting, de PH lamp is ontworpen volgens het principe van een reflecterend systeem met drie schermen, dat een harmonieuze en schitteringsvrije verlichting creëert.

Louis Poulsen design lampenLouis Poulsen design lampenLouis Poulsen design lampenLouis Poulsen design lampenLouis Poulsen design lampenLouis Poulsen design lampenwww.louispoulsen.com

Terug naar boven

NJP lampen serie

Less is more, dit ogenschijnlijk simpel ogende armatuur laat uw woonkamer stralen. Met twee licht intensiteiten en automatische uit-schakelaar, is dit een veelzijdige lamp. Kies uit de verschillende basis om met dezelfde arm een bureau-, tafel-, wand- of vloerlamp van te maken. De kap kan onder een hoek van 30 gesteld worden.  De LED lamp is verkrijgbaar in 2700K en 3000K.

lp_njp_tafel_200-200 lp_njp_tafel_standen_200-200 lp_njp_wand_200-200

 

 

 

 

 

 

Albert Lentink Scandinavisch woondesign in Dieren is officieel dealer van Louis Poulsen. Wij kunnen alles uit de Louis Poulsen collectie voor u bestellen en leveren.