Havee banken

Havee banken komen van de Nederlandse meubelfabriek HAVEE, die in 2017 het 60-jarig bestaan vierde. Met 60 jaar gedegen kennis en vakmanschap is Havee nog maar een van de weinige meubelfabrieken in Nederland die alle facetten van het meubelmaken zelf uitvoert. Onderstaand ziet een aantal modellen die in onze showroom staan.

Havee bank UmbriaModel Umbria
Met model Umbria heeft u veel mogelijkheden om uw eigen bank samen te stellen. Zowel in leer als in stof en heeft u liever een houten poot of de armleuningen tot op de grond ? Bij model Umbria is dat geen probleem én zonder meerprijs!

Door een eenvoudige handeling kunt u makkelijk zelf uw zitdiepte aanpassen.

Verkrijgbaar als fauteuil, 2-zits, 2.5-zits, 3-zits en 3.5-zits.

Umbria bank VANAF  € 1.980,-

 

 

 

Havee bank 6300Model 6300
Model 6300 is standaard uitgevoerd met een glans chroom slede en heeft veel mogelijkheden in leer of stof. De rugleuning kan zowel in een hoge of lage uitvoering en ook deze bank heeft een verstelbare zitdiepte.

Verkrijgbaar als fauteuil, 2-zits, 2.5-zits, 3-zits en 3.5-zits.

6300 bank VANAF  € 2.060,-

 

 

 

Havee model Cloud

Model Cloud

Creëer uw eigen zitlandschap met de zitbank Cloud. Model Cloud is standaard uitgevoerd met een glans chroom slede en kan met- of zonder armleuning. “Cloud” is zo eigenzinnig als uw eigen fantasie! Van de armleuning maakt u in een handomdraai een hocker, een tafel of voetenbank. Ook deze bank heeft vele mogelijkheden in leer en stof en verschillende zitdieptes.

Verkrijgbaar als fauteuil, loveseat, 2-zits, 2.5-zits, 3-zits en 3.5 zits.

Cloud bank VANAF  € 1.655,-

 

 

naar boven