Innovation slaapbanken

Innovation slaapbanken zijn multifunctionele banken die staan voor comfort en elegantie. Door de sterke constructie van hoge kwaliteit zijn deze banken ontworpen voor comfortabel zitten en liggen.

De innovation slaapbanken passen in elk interieur, maar leent zich bij uitstek voor kleinere ruimtes, logeerkamers of de studentenkamer. Door de mogelijkheden van verschillende stoffen kunt u de bank aanpassen aan uw smaak en inrichting.

Splitback Sofa met houten armleggers.

Innovation slaapbanken Innovation slaapbanken

Splitback Frej slaapbank VANAF  € 1.340,-

Splitback Fauteuil/Sofa – Splitback Tripleback

Innovation slaapbanken

Innovation slaapbanken

Het  modernistische design van de split-/tripleback is klassiek maar ook innovatief. Het rug gedeelte is opgedeeld in twee (split) of drie (triple) delen en zijn afzonderlijk van elkaar te bewegen.

De bank heeft drie positities; bank, lounge of bed. Wanneer u deze split-/tripleback combineert met de Splitback fauteuil zijn er nog meer mogelijkheden. Uitvoering in diverse stoffen en ledertextiel. Onderstel leverbaar in chroom en RVS.

Splitback fauteuil  VANAF  € 535,-
Splitback slaapbank VANAF  € 1.005,-

Terug naar boven

Sly

Innovation slaapbanken

Innovation slaapbanken

De Sly is één van de succesvolste modellen binnen Innovation. Het no-nonsens ontwerp past in elke huiskamer, slaapkamer of studieruimte. Uitvoering in diverse stoffen en ledertextiel. Onderstel leverbaar in zwart of grijs.

Splitback slaapbank VANAF  € 1.135,-

 

Terug naar boven

innovationliving.com