Artifort fauteuils

Bij Artifort fauteuils ligt de nadruk vooral op functionaliteit, comfort en kwaliteit gecombineerd met de esthetisch verantwoorde vormgeving en innovatief gebruik van materialen. Sommige modellen fauteuils zijn al ruim 50 jaar in productie en nog altijd actueel.


Artifort GroovyGroovy

De lieveling van de hippe avant-garde, die nog steeds geliefd is, een Groovy zitschelp. De Groovy is onderdeel van de collectie in de National Gallery of Victoria in Melbourne. Met zijn aparte doch zeer comfortabele zitschelp een echte eyecatcher in uw interieur.

 

VANAF  € 1.720,-

 

 

Artifort Orange SliceOrange Slice

Sinds de introductie is de Orange Slice een groot succes in de collectie van Artifort. Deze fauteuil bestaat uit twee identieke schalen van geperst beukenhout, desalniettemin bij elke aanblik lijkt de vorm van de stoel iets te veranderen. In 2010 vierde deze fauteuil z’n 50ste verjaardag maar is nog steeds een graag geziene gast in een tijdloos interieur.

VANAF  € 1.630,-

Terug naar boven

 


Artifort OysterOyster

Met zijn minimale metalen onderstel lijkt de houten zitschelp van de Oyster te zweven. Dé kuipfauteuil van de jaren 60 siert vele interieurs van Artifort-fans. De productie van de Oyster werd in 1979 gestaakt, maar werd op veler verzoek in 1999 weer in productie genomen.

VANAF  € 1.815,-

 

 

Artifort TulipTulip

De Tulip (the big one) is in ere hersteld. De ooit uit de gratie geraakte kruisvoet, is nu weer te bewonderen in onze showroom in Dieren. De kruisvoet geeft de Tulip een licht en luchtig uiterlijk met een elegante twist. Tevens verkrijgbaar de ‘Little Tulip’, een sierlijk stoeltje met een lage rug.

VANAF  € 2.140,-

www.artifort.co

Wilt u meer zien van Artifort?

Funtioneel en esthetisch verantwoord zijn ook kenmerkend voor andere meubelen van het merk Artifort. Kijk ook naar Artifort banken en eetkamerstoelen van Albert Lentink Scandinavisch woondesign.

Terug naar boven