Dat Zit!

Dat Zit! heeft diverse comfortabele relaxfauteuils met vele mogelijkheden. Er wordt een onderscheid gemaakt in hand verstelbaar, elektrisch verstelbaar of moderne sta-op fauteuils.

Universal

 

Fauteuil Universal is een relaxfauteuil met sta-op functie. Deze relaxfauteuil is verstelbaar d.m.v. drie motoren en een accu. Deze drie motoren bedienen de rug, de voetklep en de sta-op functie. Universal is een fauteuil met vele standaard extra’s. De hoofdsteun is in hoogte verstelbaar en is tevens voorzien van een ‘topswing’. In de uniek vormgegeven armligger zit het bedieningspaneel subtiel verwerkt. Deze armlegger is niet alleen fraai, maar ook zeer praktisch. De voorzijde van deze met de rug meebewegende armlegger geeft namelijk een ideale grip en dus ondersteuning bij het opstaan. Onder de  armleggers zitten tiptoetsen, zo kunt u gebruik maken van de sta-opfunctie zonder enige inspanning.

De fauteuil heeft een standaard zithoogte van 47 cm en standaard zitdiepte van 50 cm. Maar kan in diverse maten worden besteld. Zithoogte: 43/45/47/49/51 cm én zitdiepte: 48/50/52 cm.

Daarnaast kan de Universal zowel in stof, leder of combinatie leder/stof worden uitgevoerd. Voor de voet kunt u kiezen uit een ronde alu voet, rond gestoffeerd, of rond in beuken hout (elke kleur mogelijk), Stervoet in alu mat, alu gepolijst of mat zwart. Tegen een meerprijs is er een designstervoet leverbaar in alu mat, alu gepolijst of mat zwart.

Optioneel tegen een meerprijs is de fauteuil uitvoeren met een opblaasbare lendesteun.