Dat Zit! LAATSTE MODEL

Dat Zit! heeft diverse comfortabele relaxfauteuils met vele mogelijkheden. Er wordt een onderscheid gemaakt in hand verstelbaar, elektrisch verstelbaar of moderne sta-op fauteuils.

LAATSTE VERKOOPDAG ZATERDAG 1 JUNI

LAATSTE MODEL ‘Universal’   in de volgende uitvoering: Sta-op fauteuil 3-motorig met accu, Stervoet: Alu zwart gelakt. Leder: Toledo kleur Terra/bruin

Afm.: H113 x B69 x D75 cm. Zithoogte: 47 cm/zitdiepte: 50 cm.

Aanbiedingsprijs:  € 1.650,=

 

Fauteuil Universal is een relaxfauteuil met sta-op functie. Deze relaxfauteuil is verstelbaar d.m.v. drie motoren en een accu. Deze drie motoren bedienen de rug, de voetklep en de sta-op functie. Universal is een fauteuil met vele standaard extra’s. De hoofdsteun is in hoogte verstelbaar en is tevens voorzien van een ‘topswing’. In de uniek vormgegeven armligger zit het bedieningspaneel subtiel verwerkt. Deze armlegger is niet alleen fraai, maar ook zeer praktisch. De voorzijde van deze met de rug meebewegende armlegger geeft namelijk een ideale grip en dus ondersteuning bij het opstaan. Onder de  armleggers zitten tiptoetsen, zo kunt u gebruik maken van de sta-opfunctie zonder enige inspanning.

i