Varier balansstoelen LAATSTE SHOWROOM MODELLEN

Beweging en variatie – dát zijn de thema’s van de Varier balansstoelen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. De basisvisie van Varier komt voort uit het feit dat zitten een tegennatuurlijke houding is. Ons lichaam is gemaakt om te bewegen en niet om al te lang stil te zitten. Beweging is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Een mens is ook voortdurend bezig met het controleren van zijn positie, zodanig dat hij in balans is. De beste positie is steeds de volgende.

De Varier balansstoelen zijn gemakkelijk te combineren met bestaande interieurs. Zonder dat u concessies hoeft te doen op zitcomfort en smaakvol design.

Volgens ontwerper Peter Opsvik is de Gravity geen stoel maar een levenswijze. Met de Gravity komt u helemaal tot rust. De rugleuning en de neksteun zijn zodanig ontworpen dat  u in alle 4 verschillende standen ondersteuning ervaart. U kunt zowel actief aan tafel zitten, zitten/ontspannen, als ook actief relaxen met een boek of tv kijken of totale ontspanning. Bij de laatste positie liggen uw benen hoger dan uw hart, wat voelt als gewichtloosheid.

LAATSTE SHOWROOM MODELLEN VAN VARIER  : 

Model Gravity    Netto aanbieding    € 1.320,-

uitvoering: zwart gebeitst hout en met stof: Fame kleur zwart

Zithoudingen Gravity

 

Model Kokon Club   Netto aanbieding  € 520,-

Uitvoering:  Onderstel: mat chroom en met stof: Remix kleur nr. 643 Rood

 

 

,