ABC Reoler

ABC Reoler bied verschillende kastensystemen: ABC Classic en Quadrant. Kom naar onze showroom in Dieren om dit multifunctionele programma te bekijken.

ABC Reoler_Classic_02_300-300ABC Classic

ABC Classic is het beste systeem voor massief houten stellingen.
Het basissysteem, de planken en staanders, zijn nog steeds gelijk aan de eerste versie sinds 1975. Door de strakke belijning en het minimalistische ontwerp hoort het systeem helemaal thuis in een modern Scandinavische inrichting.

Door de interessante prijsstelling zijn de  ABC Classic kasten zeer breed toepasbaar. Het biedt de perfecte oplossing voor boekenkasten, kinderkamers, woonkamer, inloopkasten, bergruimte/garage, keuken en uw kantoor.

Het ABC Classic kastensysteem is uniek in flexibiliteit. Het massief grenen materiaal is sterk, makkelijk te verstellen en in een handomdraai aan te passen in opbouw of indeling.

ABC Classic is leverbaar in wit gebeitst, zwart gebeitst of blank onbewerkt grenen.  Ook kunt u de kast uw eigen kleur geven.

ABC Reoler_Classic_300-300ABC Reoler_Classic_01_300-300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ABC Reoler_Quadrant_300-300Quadrant

Quadrant is een modulair (doorbouw) kastensysteem, bestaande uit zijpanelen en tussenpanelen. Door een gepatenteerd aluminium profiel worden deze panelen met elkaar verbonden. Het profiel zorgt voor maximale stabiliteit met een minimalistische uitstraling. Een schap kan tot 25 kg dragen.

U kunt de Quadrant kast keer op keer anders opbouwen of opnieuw gebruiken in een nieuw ontwerp. Met keuze uit laden, deurtjes én verstelbare schappen/verdelers is de kast naar wens in te delen.

Combineer de twee verschillende dieptes om uw kamer meer spanning te geven. Of combineer de vier verschillende breedte maten.

De kast is in 5 basis kleuren te bestellen: zuiverwit, roomwit, lichtgrijs, antraciet of zwart. Tevens kunt u kiezen uit tientallen COLOURS of the WORLD en alle RAL-kleuren.

Quadrant kasten kunnen hangend, op een plint, op wielen of stelvoetjes worden uitgevoerd..
ABC Reoler_Quadrant_02_300-300ABC Reoler_Quadrant_01_300-300