Desso Airmaster for Home, Voor schonere lucht in huis

Desso Airmaster for Home, voor schonere lucht in huis, is een tapijt dat ideaal is voor mensen met een huisstofmijt allergie. Vaak wordt er gekozen voor een harde vloer (tegels, parket, laminaat). Het probleem bij een harde vloer is dat, de stofdeeltjes elke keer opwaaien zodra er activiteit is. Hierdoor dwarrelen de stofdeeltjes, die op de vloer waren gevallen, weer op en kunnen in uw ademzone komen.

Desso Airmaster for Home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desso Airmaster for Home is een uniek vloerconcept waarbij fijne stofdeeltjes wordt opgevangen en vastgehouden tot de eerste stofzuigbeurt.

De naam zegt het al, Desso Airmaster for Home is speciaal ontwikkeld voor in huis. Leverbaar in kamerbreed vloerbedekking en als karpet. De keuze bestaat uit een ruim kleuren pallet met onder andere natuurtinten zoals zand, kiezel, hout en olijf.

Desso Airmaster sluit perfect aan op hedendaags Scandinavisch design waar eenvoud, functionaliteit en natuur de basis zijn.

Zo werkt Desso Airmaster

Desso Airmaster for homeA: De zeer fijne stofdeeltjes (driehoekjes) worden opgevangen en vastgehouden door het dunne garen.

B: De grovere stofdeeltjes (vierkantjes) worden opgevangen en vastgehouden door het dikkere garen.

C: De unieke structuur voorkomt dat de stofdeeltjes weer in de lucht terecht komen.