Perletta

Perletta produceert mooie eigentijdse karpetten met keuzemogelijkheden genoeg. Perletta voert diverse collecties waaronder Perletta Stuctures, Perletta Lab en Perletta Urban. Allemaal karpetten van 100% wol en leverbaar in elke gewenste afmeting.

Perletta Structures
Het meest uitgebreide programma van Perletta. 13 verschillende structuren leverbaar in 35 kleuren.
Perletta Structures Be Bob   Perletta Structures Finesse   Perletta Structures Salsa

Naast uni kleurende karpetten kunt u ervoor kiezen om meerdere kleuren in één karpet te verwerken, zoals met Perletta Structures Stripes. Er zijn 7 standaard dessins, leverbaar in verschillende structuren, die u geheel naar eigen wens kan ‘inkleuren’ of u start met een blanco canvas.
Peretta Structures Stripes

terug naar boven

Wilt u liever een mix van structuren? Met Perletta Structures Mix zijn er 6 structuren mixen beschikbaar, waarvan u de kleur zelf kunt aanpassen.
Perletta Structures Mix

Daarnaast zijn er ook nog 12 eigentijdse patronen leverbaar met Perletta Structures Design. Ook deze patronen kunt u naar eigen smaak in kleur samenstellen.

terug naar boven

Perletta Lab 
Het Perletta Lab programma is een verfrissende collectie met het oog op de trend van morgen. Keuze uit 7 verschillende structuren en leverbaar in 22 kleuren.
Perletta Lab Argon   Perletta Lab Bitts   Perletta Lab Gravel

Ook hiervoor geldt weer, wilt u meer dan een uni karpet met een robuste uitstraling? Met de Perletta Lab Mix, zijn er verschillende structuren te combineren.
Perletta Lab Mix

terug naar boven

Perletta Urban
Stads, modern en vol van karakter zijn de 10 verschillende kwaliteiten van de urban collectie. Handgeweven karpetten die het hedendaagse interieur compleet maken. Elke kwaliteit heeft een eigen kleurenpalet.
Perletta Urban Labyrinth   Perletta Urban Medley   Perletta Lab Vintage