NIEUWS ALBERT LENTINK SCANDINAVISCH WOONDESIGN SLUIT HAAR DEUREN

ALBERT LENTINK SCANDINAVISCH WOONDESIGN SLUIT BINNENKORT HAAR DEUREN

Na bijna 100 JAAR gaan wij de deuren van het familiebedrijf  ALBERT LENTINK SCANDINAVISCH WOONDESIGN in Dieren sluiten.

Drie generaties van het familiebedrijf hebben in de zaak gewerkt en opgebouwd tot wat het nu is: een begrip in Dieren en wijde omgeving en met een klantenkring door het hele land.

De derde generatie Jan Lentink jr. heeft besloten dat, na meer dan 45 jaar in de zaak te hebben gewerkt, de tijd is aangebroken om andere dingen te ondernemen en van zijn pensioen te gaan genieten. We hebben altijd met veel plezier in de winkel met Scandinavische meubelen gewerkt en zijn dankbaar voor het lange bestaan ervan en voor de waardering van u als klant door bij ons in de winkel te kopen.

Wij willen u hartelijk danken voor het vertrouwen de afgelopen jaren en bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van de Uitverkoop met hoge kortingen op de VOLLEDIGE COLLECTIE IN DE SHOWROOM.

KOM NAAR ONZE SHOWROOM IN DIEREN EN PROFITEER NU VAN DE UITVERKOOP VAN DE GEHELE COLLECTIE SCANDINAVISCHE DESIGN MEUBELEN!

U BENT VAN HARTE WELKOM!

Omdat we dit jaar een verbouwing hebben gehad is de winkelingang naar de zijkant van ons winkelpand verhuisd waar ook de eigen parkeergelegenheid is.

NIEUW ADRES:  SEMMELWEISSTRAAT 3, 6951 CS  DIEREN

Jan en Marian Lentink