TMC-520

TMC520 is in eerste instantie ontwikkeld als een universele ontvetter voor de ruimtevaart- en luchtvaartindustrie. Deze waren op zoek naar een reinigingsformule, die geen middelen mochten bevatten die hun kostbare, hoogwaardige onderdelen zouden aantasten. Deze formule wordt tot op de dag van vandaag nog bij NASA gebruikt. Bij toeval heeft een van de laboranten, die thuis een hardnekkige vlek in zijn tapijt had, ontdekt dat TMC520 ook als vlekkenreiniger voor tapijt en meubelstoffen gebruikt kan worden.

Hoe gebruikt u TMC520 op een meubelstof?
Verwijder eerst de vaste bestanddelen van de vlek. Besproei het te reinigen meubelstof-oppervlak daarna met de TMC 520 formule en laat deze 2 minuten inwerken. Door het oppervlak daarna met een schone doek deppend af te nemen, verdwijnt de vlek. Werk hierbij van buiten naar binnen.

Hoe gebruikt u TMC520 op tapijt?
Verwijder eerst de vaste bestanddelen van de vlek. Spray de TMC520 vervolgens direct op de vlek. Laat het ten minste 2 minuten inwerken. Door met een droge schone witte doek al deppend het behandelde opperlak af te nemen verdwijnt de vlek. Werk hierbij van buiten naar binnen. Wees spaarzaam met het op sprayen van de TMC520, zodat de rug van uw tapijt niet te nat wordt. U kunt dan beter de vlek in twee keer verwijderen.

Om er zeker van te zijn dat uw meubelstof of tapijt kleurecht is, probeer TMC520 eerst op een onopvallende plek. TMC520 is niet geschikt voor natuurzijde of leder.