DE WINKEL

 

Een gastvrij ontvangst, persoonlijke aandacht, Topmerken met meubels, woontextiel en accessoires van Scandinavisch design en het allerbeste interieuradvies. Dat kunt u verwachten als u de winkel met ruim 1750 m2 oppervlakte van het familiebedrijf Albert Lentink in Dieren binnenstapt.

Typerend voor het Scandinavisch design zijn de natuurlijke materialen, lichte kleuren, eenvoud, functioneel en met een strakke vormgeving en duidelijke belijning. De belangrijkste factoren voor het succes en de levensduur van elk individueel meubel van Scandinavisch design: goed doordacht tijdloos design én uitzonderlijk vakmanschap en kwaliteit.

De grootste collectie balansstoelen van de Noorse stoelenfabrikant Varier hebben we in onze showroom staan. Met o.a. de “Variable” balans stoel die in 2014 het 35-jarig jubileum vierde, is nog steeds een van de meest verkochte stoel. De balansstoelen van Varier zijn allemaal ontwikkeld vanuit de gedachte dat staan de meest natuurlijke positie van de mens is. De stoelen zorgen dat het bekken van de gebruiker naar voren wordt gekanteld, waardoor een staande positie wordt verkregen. De wervelkolom is recht en het hoofd bevindt zich recht boven het lichaam. De stoelen van Varier zijn ontworpen voor het aanzetten tot beweging en variatie in de zitposities, waardoor de beste positie steeds de volgende is. Varier ontwerpt stoelen voor alle manieren van zitten, zowel eetkamerstoelen, bureaustoelen en relax fauteuils.

Op het gebied van slapen bieden wij u het beste slaapsysteem, welke u op een natuurlijke wijze ondersteund. Flowform van Flow Sleeping is een bedcombinatie die zich voegt zoals u gevormd bent. De 100% natuurlatex matras geeft extra comfort.

95 JAAR PASSIE voor eigentijds interieur en een grote liefde voor Scandinavisch design!  Wees welkom in onze winkel en neem de tijd om u te laten inspireren door de Scandinavische interieurs. Wilt u graag eerst zien hoe een meubel bij u in huis staat of wilt u thuis een stylingsadvies bij het inrichten van uw huis? heeft u een vraag of probleem over het interieur, laat het ons weten dan zoeken we samen naar een oplossing.

Komt u voor een speciaal meubel neemt u dan, om teleurstelling te voorkomen, vooraf contact met ons op per mail of telefoon en natuurlijk kunnen wij u ook helpen zoeken.

Geschiedenis 97 jaar 1921 - 2018
Albert Lentink, de opa van de huidige generatie, begon ruim 95 jaar geleden een bazaar in het oude centrum van Dieren, een dorp dat prachtig
WELKOM
Welkom op de website van Albert Lentink Scandinavisch Woondesign, waarbij wij u van harte uitnodigen om u te laten zien waar Scandinavisch design voor staat. De