Geschiedenis 98 jaar 1921 – 2019

Albert Lentink, de opa van de huidige generatie, begon bijna 100 jaar geleden een bazaar in het oude centrum van Dieren, een dorp dat prachtig gelegen ligt tussen rivier de IJssel met zijn uiterwaarden en de bossen van Nationaal Park de Veluwezoom. Het warenhuis met voornamelijk huishoudelijke producten werd later met meubelen, tapijt en woningtextiel uitgebreid naar een totale woninginrichting.

In 1984, met inmiddels de derde generatie aan het roer, werd de bouw van een nieuw pand in het Winkelcentrum Calluna in Dieren gerealiseerd.

In het nieuwe pand is men zich gaan specialiseren in Scandinavisch design wat staat voor meubelen, die gemaakt zijn van natuurlijke materialen met een perfecte balans tussen vorm en functie.

AL BIJNA EEN EEUW staan service, gastvrijheid, aandacht en liefde voor het vak hoog in het vaandel en is Albert Lentink dé onderscheidende Woonwinkel met Scandinavische Design meubelen in het oosten van het land. Alle voorkomende werkzaamheden zoals advies, inmeten, montage en bezorgservice door het hele land worden in eigen beheer uitgevoerd. De gastvrijheid, persoonlijke aandacht en een ruime woonwinkel met toonaangevend Scandinavische design maken uw bezoek tot een plezierige, inspirerende belevenis.

NA bijna 100 JAAR SLUIT ALBERT LENTINK SCANDINAVISCH WOONDESIGN BINNENKORT DE DEUREN!  PROFITEER VAN DE TOTALE UITVERKOOP VAN DE GEHELE COLLECTIE SCANDINAVISCHE DESIGN MEUBELEN  MET KORTING TOT 70% OP DE LAATSTE SHOWROOM MODELLEN !

LET OP !   AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN MAART :

Donderdag en vrijdag  :  09.30 – 12.30 uur en 13.30 – 17.30 uur

Zaterdag                      :  10.00 – 17.00 uur