Geschiedenis 97 jaar 1921 – 2018

Albert Lentink, de opa van de huidige generatie, begon ruim 95 jaar geleden een bazaar in het oude centrum van Dieren, een dorp dat prachtig gelegen ligt tussen rivier de IJssel met zijn uiterwaarden en de bossen van Nationaal Park de Veluwezoom. Het warenhuis met voornamelijk huishoudelijke producten werd later met meubelen, tapijt en woningtextiel uitgebreid naar een totale woninginrichting.

In 1984, met inmiddels de derde generatie aan het roer, werd de bouw van een nieuw pand in het Winkelcentrum Calluna in Dieren gerealiseerd.

In het nieuwe pand is men zich gaan specialiseren in Scandinavisch design wat staat voor meubelen, die gemaakt zijn van natuurlijke materialen met een perfecte balans tussen vorm en functie.

MEER DAN 95 JAAR staan service, gastvrijheid, aandacht en liefde voor het vak hoog in het vaandel en is Albert Lentink dé onderscheidende Woonwinkel met Scandinavische Design meubelen in het oosten van het land. Alle voorkomende werkzaamheden zoals advies, inmeten, montage en bezorgservice door het hele land worden in eigen beheer uitgevoerd. De gastvrijheid, persoonlijke aandacht en een ruime woonwinkel met toonaangevend Scandinavische design maken uw bezoek tot een plezierige, inspirerende belevenis.

RUIM 95 JAAR PASSIE voor eigentijds interieur! U bent van harte welkom !