Geschiedenis 90 jaar 1923 – 2013

Albert Lentink, de opa van de huidige generatie, begon ruim 90 jaar geleden een bazaar in het oude centrum van Dieren, een dorp dat prachtig gelegen ligt tussen rivier de IJssel met zijn uiterwaarden en de bossen van Nationaal Park de Veluwezoom. Het warenhuis met voornamelijk huishoudelijke producten werd later met meubelen, tapijt en woningtextiel uitgebreid naar een totale woninginrichting.

In 1984, met inmiddels de derde generatie aan het roer, werd de bouw van een nieuw pand in het Winkelcentrum Calluna in Dieren gerealiseerd.

In het nieuwe pand is men zich gaan specialiseren in Scandinavisch design wat staat voor meubelen, die gemaakt zijn van natuurlijke materialen met een perfecte balans tussen vorm en functie.

Ruim 90 jaar staan service, gastvrijheid, aandacht én maatwerk bij het familiebedrijf Albert Lentink hoog in het vaandel en is een begrip in Dieren en omgeving. Alle voorkomende werkzaamheden zoals advies, inmeten, montage en bezorgservice worden in eigen beheer uitgevoerd. Met inmiddels bijna 30 jaar ervaring als specialist op het gebied van Scandinavisch woondesign, is Albert Lentink toonaangevend in de verkoop van Scandinavische designmeubelen en heeft een klantenkring verspreid over het hele land.