SCANDINAVISCH DESIGN

ALBERT LENTINK SCANDINAVISCH WOONDESIGN SLUIT HAAR DEUREN!

DE WINKEL IS PER 1 JUNI 2019 GESLOTEN

HEEFT U INTERESSE VOOR DE LAATSTE SHOWROOMMODELLEN DAN KUNT U ONS BEREIKEN ALS VOLGT:

VOOR CONTACT VANAF 1 JUNI:

Tel. 0313-419033

Email: info@albertlentink.nl 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken dan kunt u ons bellen of een bericht sturen. 

De collectie scandinavische design meubelen, woontextiel, accessoires en bedden bestaat uit tijdloze en nieuwe designklassiekers. Ontwerpen van wereldberoemde architecten en designers met o.a. Hans J. Wegner, Bruno Mathsson, Yngne Ekström, Poul Henningsen, Peter Opsvik, Fanny Aronsen en Nanna Ditzel.

Door de korte dagen in de winter en het beperkte daglicht, maken de Scandinaviërs hun interieurs altijd zo ruim en licht mogelijk. Bijzonder is het speciale talent van de Scandinaviërs, voor het creëren van prettige en leefbare ruimtes.

Het Scandinavische streven naar natuurlijke eenvoud, vakmanschap en functionaliteit zie je terug in elk individueel meubelstuk. Typerend voor het Scandinavische wonen zijn de natuurlijke materialen, lichte kleuren, duurzaam en tijdloos design met een strakke vormgeving en duidelijke belijning.

Bijna 100 JAAR PASSIE voor eigentijds interieur!  

Woonkamer EXTRA KORTING LAATSTE MODELLEN
TIPS VOOR HET INTERIEUR! ‘Neem de tijd bij het zoeken naar een bepaald meubel. Bedenk wat bij jou past en waar je je goed bij voelt.
Slaapkamer
LAATSTE SILVANA KUSSENS NU NOG VERKRIJGBAAR 
Accessoires
Accessoires uit Scandinavië – Bepaalde items geven gewoon nét dat beetje extra luxe aan een interieur. Glaswerk is zoiets, net als spiegels, mooie schalen en