EINDE VAN WOONWINKEL ALBERT LENTINK MET BIJNA EEUW HISTORIE

Na bijna 100 JAAR sluiten de deuren van het familiebedrijf  ALBERT LENTINK SCANDINAVISCH WOONDESIGN in Dieren.

Drie generaties van het familiebedrijf hebben in de zaak gewerkt en opgebouwd tot wat het nu is: een begrip in Dieren en wijde omgeving en met een klantenkring door het hele land.

De derde generatie,Jan Lentink vindt het mooi geweest. Officieel heeft hij zo’n 45 jaar in de zaak gewerkt. Maar tel er gerust tien jaar bij op, want als klein jongetje hielp Jan Lentink(65) al volop mee in de zaak van zijn opa, toen nog in het oude Dieren. “Op woensdag, als het markt was, stond ik na schooltijd in het portaal van de winkel al spullen te verkopen aan bezoekers van de markt. Ook voor andere klusjes werd ik ingezet. Het uitpakken van dozen, het afstoffen van porcelein. En ik moest vaak op de fiets het dorp door om personeel te waarschuwen dat er avondwerk was.”

Woonwinkel Albert Lentink in Dieren gaat sluiten. De vrijheid lonkt voor Jan Lentink. “Ik heb het altijd met plezier gedaan en ben dankbaar voor het lange bestaan van de zaak. Zonder het vertrouwen van onze gewaardeerde klanten was dit voor ons niet mogelijk geweest en daarvoor willen wij iedereen hartelijk danken!”

DE WINKEL IS VANAF 1 JUNI 2019 GESLOTEN

HEEFT U INTERESSE VOOR DE LAATSTE SHOWROOMMODELLEN, DAN KUNT U MET ONS CONTACT OPNEMEN ALS VOLGT:

NA 1 JUNI ZIJN WIJ VOOR VERKOOP BEREIKBAAR:

Tel. 0313-419033

Email:  info@albertlentink.nl  

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken dan kunt u ons bellen of  een bericht sturen.

Jan en Marian Lentink