Ongekend comfort tegen een uitgeslapen prijs

Van september tot en met december krijgt u, bij aanschaf van een tweepersoons slaapsysteem, het 2e matras voor de helft van de prijs. De korting kan oplopen tot

€ 500,-

DYNAMISCHE AKTIEF AANPASSENDE SLAAPSYSTEMEN

Waarom Flowsleeping?

Flowsleeping biedt u een uniek- ergonomisch slaapsysteem. Als doel hebben wij om een ieder de nachtrust te geven die zij verdient, door onze zelfregulerende lattenbodems kunnen we dit bereiken.

Hoe werkt dit?

De ondersteuning van een Flowsleeping slaapsysteem verandert altijd als u van houding veranderd en past zich dus telkens opnieuw aan uw lichaamsvorm aan. Flowsleeping slaapsystemen hebben drie gescheiden instelbare zones, voor het schouderdeel de heupen en de benen.

Waar andere uitgaan van aanpassingen in de matras gaan wij uit van een zelfregulerende bodem die individueel instelbaar is.

Bij het FlowForm systeem kunnen de eventueel zwaardere delen van het lichaam de lichtere niet beïnvloeden, en wordt het systeem niet harder gemaakt maar er wordt meer ruimte gecreëerd. Verticale druk wordt horizontaal gespreid. Flowsleeping slaapsystemen zijn nooit dwingend in houding of vorm. Er worden geenmatrassen toegepast met zones of viscoelastisch-schuim en geen voorgeprogrammeerde lattenverhogingen of –verlagingen. Elke voorgeprogrammeerde houding of vorm in matrassen of lattenbodems is dwingend.

Matras en tijk

Om de lattenbodem het best tot zijn recht te laten komen en u het hoogst mogelijke comfort te bieden gebruiken wij uitsluitend matrassen van natuurlijke materialen. De matras bestaat uit een 100% natuurlatexkern met daar omheen een tijk van Tencel of Tencel gecombineerd met wol en katoen. Dit alles om u het hoogst mogelijke comfort en het beste bedklimaat te bieden.

matras Oeko-Tex

Flowsleeping biedt u een ergonomisch slaapsysteem met unieke eigenschappen:

  • Unieke ergonomische slaapsystemen.
  • Zelfregulerende ondersteuning.
  • Druk verlagende slaapsystemen.
  • Individueel instelbare slaapsystemen.
  • Natuurlijke huidvriendelijke materialen.

Ongekend comfort tegen een uitgeslapen prijs

Van september tot en met december krijgt u, bij aanschaf van een tweepersoons slaapsysteem, het 2e matras voor de helft van de prijs. De korting kan oplopen tot

€ 500,-