DE WINKEL

 

Een gastvrij ontvangst, persoonlijke aandacht, Topmerken met meubels, woontextiel en accessoires van Scandinavisch design en het allerbeste interieuradvies. Dat kunt u verwachten als u de winkel met ruim 1750 m2 oppervlakte van het familiebedrijf Albert Lentink in Dieren binnenstapt.

Typerend voor het Scandinavisch design zijn de natuurlijke materialen, lichte kleuren, eenvoud, functioneel en met een strakke vormgeving en duidelijke belijning. De belangrijkste factoren voor het succes en de levensduur van elk individueel meubel van Scandinavisch design: goed doordacht tijdloos design én uitzonderlijk vakmanschap en kwaliteit.

De grootste collectie balansstoelen van de Noorse stoelenfabrikant Varier hebben we in onze showroom staan. Met o.a. de “Variable” balans stoel die in 2014 het 35-jarig jubileum vierde, is nog steeds een van de meest verkochte stoel. De balansstoelen van Varier zijn allemaal ontwikkeld vanuit de gedachte dat staan de meest natuurlijke positie van de mens is. De stoelen zorgen dat het bekken van de gebruiker naar voren wordt gekanteld, waardoor een staande positie wordt verkregen. De wervelkolom is recht en het hoofd bevindt zich recht boven het lichaam. De stoelen van Varier zijn ontworpen voor het aanzetten tot beweging en variatie in de zitposities, waardoor de beste positie steeds de volgende is. Varier ontwerpt stoelen voor alle manieren van zitten, zowel eetkamerstoelen, bureaustoelen en relax fauteuils.

Op het gebied van slapen bieden wij u het beste slaapsysteem, welke u op een natuurlijke wijze ondersteund. Flowform van Flow Sleeping is een bedcombinatie die zich voegt zoals u gevormd bent. De 100% natuurlatex matras geeft extra comfort.

BIJNA 100 JAAR PASSIE voor eigentijds interieur en een grote liefde voor Scandinavisch design! 

DIT JAAR SLUIT HET FAMILIEBEDRIJF ALBERT LENTINK SCANDINAVISCH WOONDESIGN HAAR DEUREN. 

DE WINKEL IS VANAF 1 JUNI GESLOTEN.

Heeft u interesse voor de laatste showroom modellen dan kunt u ons bereiken volgens onderstaande informatie.

Na 1 juni zijn wij voor verkoop bereikbaar via ons emailadres : info@albertlentink.nl  of op onze website via het contactformulier.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken dan kunt u ons een bericht sturen.

Geschiedenis 98 jaar 1921 - 2019
Albert Lentink, de opa van de huidige generatie, begon bijna 100 jaar geleden een bazaar in het oude centrum van Dieren, een dorp dat prachtig